Design – utdanninger på nett

En av de mest revolusjonerende tingene med internett er at man nå har muligheten til å ta hele utdanninger på nettet. Det har dermed blitt langt lettere å kombinere dette med andre forpliktelser som familie og jobb. Denne utviklingen har ført til at flere etablerte tør satse på å ta nye utdannelser, og for mange blir det også en suksess i livet deres.

Tenkt på å bli teolog?

unf-logoTeologi er et fag man vanligvis forbinder med lang utdannelse på ulike universiteter og institusjoner, men i våre dager kan man faktisk komme langt kun ved nettutdanning. For eksempel kan man ta utdannelse i ortodoks teologi på nett via University of Eastern Finland. 60 studiepoeng i dette er ikke så lite, og dette gir gode muligheter for jobb i forbindelse med kirke, undervisning og media når man er ferdig. Dette gjelder særlig dersom man har andre utdannelser i bunn.

Design på nett

Det ville være ganske ironisk dersom det ikke var mulig å utdanne seg til å bli nettdesigner via nett, da det tross alt er slike ting de jobber med å utvikle løsninger for. Casino er blant de populære arbeidsgiverne blant folk som har tatt utdannelser i design på nett, men absolutt alle bransjer som vil være tilstede på nett (noe som betyr at alle burde ha dem) trenger designere.

Økonomiske kurs og utdannelser

Dette er kanskje blant de aller mest populære kursene og utdannelsene man kan ta på nettet. Noen tar disse i forbindelse med at de allerede jobber innenfor feltet og vil komme seg videre, men flere er også helt uten noen jobberfaring men ønsker å komme seg inne. Med utdannelse innen økonomi kan man i utgangspunktet jobbe over alt. Det finnes ikke et eneste felt i hele verden som ikke er nødt til å forholde seg til økonomi, så veien videre er helt åpen.

Hele bachelor- og mastergrader

mer-logoDet finnes egne studiesteder som fullt og helt baserer seg på å gi bachelor- og mastergrader ved hjelp av nettstudier, slik som NKS. Vekten ligger her sterkt på å jobbe med personal og HR. I likhet med økonomi er dette noe som er nyttig innen alle bransjer, og særlig i store systemer og firmaer. Men det er ikke begrenset til dette. Alle firmaer med noen ansatte trenger å vite hvordan man skal få mest mulig ut av disse og hvordan man oppdager talenter mens de jobber der. Det som gjør folk med slike utdannelser ettertraktede er at de sikrer at gode folk ikke forsvinner ut av firmaene sine systemer.

Yrkesutdanninger for praktisk anlagte

f-logoPå hjemmesidene til Folkeuniversitetet finner man en lang rekke nettbaserte utdanninger som tilsvarer videregående skole. Dette er for voksne som ønsker å lære seg et nytt yrke, men som først og fremst vil bruke kroppen sin til å jobbe med noe praktisk. Kurs som dette sørger for at det ikke er for sent for folk som angrer på at de ikke valgte yrkesfag eller føler at de valgte feil på videregående. Man tar ting i sitt eget tempo, og etter endt utdannelse og læretider er man ferdig utdannet i det yrke man har valgt.


Privacy Policy