Interiørdesign på websider

Uansett om man er ute etter litt inspirasjon til enkel innredning hjemme hos seg selv, om man ser etter en flott nettbutikk man kan handle litt nytt fra eller bare kikker litt rundt på nettet kan man finne interiør overalt. Noe som virkelig har blitt populært er interiør-blogger, det kan man finne absolutt overalt og det kan involvere utrolig mye ulike stiler eller personlige meninger om trender. Men det behøver faktisk ikke være blogger man får inspirasjonen sin fra, det å bare kikke rundt på sine favoritt nettbutikker kan være utrolig spennende. I tillegg til dette tilbyr mange nettaviser og nettmagasiner ulike saker og artikler som omhandler interiør, enten det er snakk om en ny nettbutikk, en ny blogg eller kanskje de nyeste trendene som har dukket opp.

Norges beste interiørblogger

Ulike nettsider kårer stadig vekk beste blogger innen mote, beste blogger innen skjønnhet og selvfølgelig beste blogger innen interiør. Som med alle andre blogger er det noen interiørblogger som man ser dukke opp igjen og igjen, og det er det absolutt en god forklaring på. Dersom man tar en titt inn på noen av disse interiørbloggene vil man raskt skjønne hvorfor.

Da nettmagasinet klikk.no annonserte Norges beste interiørblogg ble det bloggen Emmeline som stakk av med tittelen. Denne bloggen var det en rekke flotte interiørbloggere i Oslo som stemte frem. Ikke bare ble denne bloggen stemt frem som beste interiørblogg, men den er faktisk en av norges aller mest leste interiørblogger. I denne bloggen er det en dame i begynnelsen av 40- årene som blogger om interiør, hennes hjem og inspirasjon. Slike blogger har ofte konkurranser hvor leserne kan vinne ulike ting og tang, og ofte vil en eller en annen form for «DIY» dekor dukke opp.

En annen flott norsk blogg som bør nevnes er Hvitstil, denne bloggen blir lest av over 3000 mennesker hver eneste dag. Her vil man se utrolig gode bilder og selvfølgelig utrolig mye hvit inspirasjon. Om man ønsker en litt større samling med inspirasjon finnes det en side for dette også, nemlig Norske interiørblogger som har samlet sammen en rekke bloggere med ulike stiler og mengder med tips.

Interiør-inspirasjon fra alle kanter

Som nevnt allerede finnes det andre steder man kan hente litt inspirasjon til interiør fra, ikke kune fra bloggere. Nettsiden sånn som boligpluss.no, klikk.no og elleblogg.no tilbyr mengder med spennende artikler, bilder og tips når det kommer til alt innenfor interiør. Bolig Pluss er faktisk ikke bare en nettside, den finnes som et interiørmagasin i tillegg. På nette kan man derimot holde seg oppdatert på en enklere måte da nye artikler stadig vekk dukker opp. Her kan man lese om ulike nyheter som passer til årstidene eller kanskje et intervju hos noen som har et spesielt flott hjem. Faktisk kårer Bolig Pluss Norges vakreste hjem hvert år og har gjort dette siden 2009. Dersom man tar en titt på Klikk sine sider vil man finne mengder med spennende stoff om interiør, det kan være så enkelt som et lite videoklipp som viser flotte innredningstups til stua eller lengre artikler.


Privacy Policy