Interiørdesigner på deltid

Mange sliter med å få endene til å møtes økonomisk, enten fordi de ikke får den jobben de ønsker, eller fordi de kanskje bare får halv stilling. For å få litt bedre økonomi, er det noen som tyr til tilleggsjobber. Kanskje de starter en nettbutikk eller kanskje de selger ulike produkter på «home parties». Alt dette er spennende, men det krever også en del jobbing.

Vær kreativ – finn din egen nisje!

imageDersom man er kreativ, kan man kanskje heller begynne som konsulent eller interiørdesigner. Det er fullt mulig å gjøre dette på kveldstid eller i helgene, og man kan tilby tjenestene sine både til bedrifter og til privatpersoner. Nordmenn er som regel veldig opptatt av å ha et fint hjem, men ikke alle har tid til å gjøre endringer i hjemmet på egen hånd. Det er heller ikke alle som rekker å følge med på hva som er den siste trenden, eller kanskje de ganske enkelt trenger et par ekstra øyne som kan gi dem noen enkle tips og råd.

Jobb deltid med fleksible dager

Som interiørdesigner på deltid kan man selv bestemme sin egen arbeidstid, og dermed er det mulig å kombinere denne jobben enten med en annen deltidsjobb eller med livet som småbarnsforeldre. Man kan for eksempel jobbe i de timene barna er i barnehagen eller på skolen, og være hjemme i god tid til å lage middag til de kommer hjem. Noen interiørdesignere tilbyr også tjenestene sine over nettet. Da kan man be kundene sende bilder av hjemmet sitt, og bruke disse bildene til å gi gode råd. Et annet alternativ er å blogge om interiørdesign. Kanskje man til og med kan bli fast blogger for en nettbutikk eller en butikk-kjede.

Bytte yrke?

Det er mange muligheter som åpner seg når man tar en utdannelse som interiørarkitekt. Det beste er at jobben aldri blir kjedelig, for hvert oppdrag er nytt og spennende. Alle som liker form og farge passer til å være interiørarkitekt, og dette kan også være en fin jobb for folk som sliter med helseproblemer eller belastningsskader. Dersom man må bytte jobb av for eksempel helsemessige årsaker, er interiørdesigner en jobb man bør vurdere. Da får man brukt seg selv på en kreativ måte, og man slipper å sitte hjemme som uføretrygdet. Det er mye bedre å være aktiv i yrkeslivet, og tjene sine egne penger.


Privacy Policy