Nettbasert utdanning innen interiør

En utdanning innenfor interiør har lenge vært populært, men det har blitt mer og mer ettertraktet de siste årene. Da skulle det jo bare mangle at utdanningen ble tilgjengelig på nett i tillegg til de vanlige skolene. En nettstudie kan gi utrolig mange som ellers ikke hadde hatt muligheten, til flott en utdanning som de kan benytte senere i arbeidslivet. Det passer helt perfekt for de som kanskje ikke bor nærme en skole som tilbyr interiørutdanning eller som ikke har muligheten til å flytte nærmere en skole. I tillegg passe det helt perfekt for de som har en heltid- eller en deltidsjobb ved siden av og som ikke vil måtte si opp på grunn av en utdanning.

Med nettstudier foregår all undervisning via Internett, og man behøver ikke møte opp til forelesninger eller undervisning i klasserom. Likevel vil man ha tilgang til lærere og en helt egen studieveileder som vil følge opp og svare på eventuelle spørsmål underveis.

Studier hos NKI nettstudier

Her i Norge finnes det noe som heter NKI Nettstudier, de tilbyr faktisk en rekke ulike kreative utdanninger for de som vil ha en kompetanse til jobb innen interiør eller bolig. De tilbyr blant annet boligstyling, interiørskole – boligmiljø og interiørskole – offentlig miljø, alle disse ulike utdanningene har noe helt eget de kan by på. Derfor kan studentene finne den utdanningen som passer dem best.

Utdanningen som heter boligstyling bygger videre på interiøskolen, denne gir studentene en kompetanse til å kunne skape og utføre stilrene og samtidig smakfulle interiør i boliger. Når man er ferdig med denne utdanningen vil man ha muligheten til arbeid hos egne boligstylist firmaer eller eventuelt jobbe som selvstendig næringsdrivende.

Interiørskolen hos NKI nettstudier er en utrolig spennende og kreativ utdanning, den passer perfekt for de som drømmer om en jobb innen interiør. Denne utdanningen vil gi studentene kompetanse i planløsninger, bruk av farger, tekstiler og belysning i ulike rom og oppholdsteder. Utdanningen vil gi studentene tittelen interiørkonsulent og vil kvalifisere studenter for en rekke ulike yrker innen interiørbransjen.

Boligstyling eller interiørskole?

Boligstyling lærer studentene praktisk håndtering av en konsultasjon med sine kunder, man vil lære hvordan man foretar en funksjonanalyse av boligen i tillegg til å presentere sine egne anbefalinger. Etter endt studie vil man ha kompetanse til å gjøre de riktige farge- og belysningsvalg og man vil i tillegg lære hvordan man tilpasser både stilen og interiøret til kunden eller til den eventuelle målgruppen.

Interiørskolen kombinerer teoretisk kunnskap om interiør blandet sammen med praktiske oppgaver, gjennom denne utdanningen vil man bli kjent med innredningprosessen. Dette vil si helt ifra skissene og frem til det ferdige produktet. Studenter vil lære seg planlegging, tegning og beskrive innredninger for alle typer mennesker i ulike situasjoner og boliger. I løpet av studiet vil man i tillegg til det lære frihåndstegning, fagtegning, planløsning og kunst- og stilhistorie samt farge- og belysningslære. Etter endt utdanning vil studentene kunne studere videre og bygge videre på sin kunnskap, for eksempel boligstyling eller interiørskolen for offentlig miljø.


Privacy Policy