Nettsider med bra design

Det å lage en nettside med et godt design har aldri vært enklere som i dag. Faktisk trenger man svært lite forhåndskunnskap for å lage en nettside med et flott design.

Kanskje ønsker du å lage en hjemmeside eller en blogg som handler om deg selv eller om din bedrift? Du tenker kanskje at du ikke har kunnskapen til å lage dette selv, fordi du ikke kan gjøre det selv og kjøper derfor denne tjenesten hos noen andre. I noen tilfeller kan dette være bortkastede penger.

Gjør jobben selv

Før man lager en nettside så må man være klar på hva siden skal brukes til og hvem den er rett mot. Selskaper med millionomsetning har selvfølgelig en egen IT-avdeling, men jobber du for deg selv eller ønsker å lage en blogg som handler om noe du interesserer deg for kan du enkelt gjøre jobben selv. Da sparer du ikke bare penger, men får et personlig preg på siden. Et godt tips er å besøke nettsider som har det samme formålet som din side. Ønsker man ekstra inspirasjon besøk gjerne banknorwegian.no, matprat.no, aftenposten.no og instacasino.no. Sistnevnte er kjent for sitt flotte design. Klikk her for å bli inspirert du også!

Mange gode tjenester

wordpress-logoØnsker du å lage din egen nettside kan du faktisk starte jobben allerede i dag, ved å benytte deg av flotte tjenester som WordPress eller besøke Blogg.no. Her velger du enkelt ut design og funksjoner helt selv, ved hjelp av kun få klikk. Innholdet må du selvfølgelig skrive selv, men dette er også tjenester som er helt gratis. Ønsker man en side som skiller seg ut koster det gjerne litt penger, men hos for eksempel WordPress får du også kjøpt ditt eget domene navn.


Privacy Policy